Nodig per persoon:
50 gram rosbief
30 gram geraspte cheddar kaas
een halve ui in ringen
1 lekker broodje wat in de oven kan
1 theelepel Picadillo (mag ook gewoon peper en zout zijn, maar wij vinden dit lekkerder)
iets van olijf- of kokosolie
Warm de oven voor op 220 graden.
Bak de ui glazig in de olie.
Voeg tegen het einde de Picadillo toe en laat even meebakken. Voeg dan de plakjes rosbief 1 voor 1 toe en laat ze even meebakken. Zeker niet te lang.
Snijd je broodje open. Leg er eerst de rosbief op, dan de ui, dan de geraspte kaas. Leg de bovenkant van het broodje apart.
Dit mag in de oven tot je broodje is gebakken en de kaas is gesmolten. Als je dus een broodje neemt wat geen afbakbroodje is, dan is dat misschien maar 3 minuten, neem je een afbakbroodje dan is het wat langer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten