maandag 7 juni 2021

Vakantieproductie!

 Agelopen week ben ik lekker vrij geweest en eindelijk had ik weer eens tijd om fijn te naaien. 

Eerst maar eens een Flared Pants uit de Knipmode maart 2020. Die had ik al eens gemaakt in zwarte punta, maar daarna heb ik het patroon aangepast omdat ik de broek te laag vond.

Er bij draag ik een roze shirt, Summer Basic uit Ottobre 2-2013. Ik maakte deze al oneindig vaak, blijft een fijn basispatroon.

De stof voor de broek kocht ik bij Driessen en zit erg prettig. Stof van het t-shirt is tricot viscose en kocht ook bij Driessen.Van hetzelfde t-shirtpatroon maakte ik ook een rood exemplaar. Leuk bij een a-lijnrok met een cassettebandjestofje! VInd het vooral zo'n leuk stofje omdat je ook kan zien wie er op het bandje staat. De Beatles, Pink Floyd, Rolling Stones, etc. 
Dit stofje kocht ik bij Megastoffen.
Het patroon van de rok heb ik zelf getekend. Een variant op mijn rechte rok. Kijk bij de tutorials als je wilt lezen hoe je zo'n rok tekent.
Ook maakte ik een rechte rok. Er boven draag ik een Top van het Rea-jurk patroon. Dat is een patroon wat je gratis kan downloaden. Ik maakte hem al vaker. Hier vind je de overige exemplaren. De stof van de rok is van Stenzo en kocht ik bij de Stoffenkraam.
Ook maakte ik voor dochterlief een a-lijnrok en standaard t-shirtje.
Zulke leuke stofjes! Kocht ik bij Evim Textiel via Facebook. Fei wilde even niet op de foto dus, foto's zonder Fei.Toen maakte ik een jurkje. Het patroon van het basisshirt waar ik het 1-uursrokje gewoon vanaf de taille oplegde. Zo gepiept!
Ook deze stof komt van Megastoffen. 

Ook maakte ik een jurk, Twig van Ottobre 5-2015, en dan zonder mouwen.
De stof is nogmaals van Megastoffen.
De hals en mouwopeningen zijn afgewerkt met jersey biasband.En als laatste nog een shirt met 3/4de mouwen. Stofje heb ik al een tijd in huis, geen idee meer waar het vandaan komt. De rok maakte ik ook van spijkertricot van Driessen.  Het patroon van de top is de Autum Mood van Ottobre 05-2013.


Dat was hem dan voor deze vakantie. 

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke productie en wat een lekker vrolijke stoffen heb je gebruikt! Veel plezier met dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het allemaal vrolijk en leuk!!
    Maarre...... Heb je wel genoeg kastruimte voor al die kleren? :_))

    BeantwoordenVerwijderen