donderdag 24 juni 2021

Weekje lekker bezig geweest!

 Afgelopen week weer lekker bezig geweest. Had er echt zin in :-). 

Eerst maakte ik weer een nachtjapon. Een lange voor de zomer had ik nog niet. Ondertussen ben ik aardig verslaafd aan het patroon Agnes van Halla Patterns; echt een heerlijk model. Ik maakte er eerder ook al een nachtjapon van, maar die was meer voor de winter. 

De stof vind ik echt erg leuk. In 2013 maakte Stenzo deze stof ook al, alleen was de stof toen net iets anders gekleurd. Ik maakte er toen een top van.

Zo ziet het patroon er uit:


Ook maakte ik een set die ik vaak eerder maakte. Niks bijzonders dus qua model, maar vind de stof van de rok zo ontzettend leuk! Echt geen idee meer waar ik die kocht, maar ben er erg blij mee.

Wel maakte ik een nieuw model top.
Gezien bij andere dames en er meteen weg van. 
De stof van deze top kocht ik vlak voor de eerste lock down in Lille. Nog net voor Corona echt uit brak ging ik met Fei nog 2 dagen naar Lille en deze stof trof ik daar in een stoffenwinkel.
Vrij dun, maar heel soepel.

De broek die ik er bij maakte is van een jeans jogging stof. Ik maakte exact dezelfde broek in 2016 maar die is echt helemaal versleten. Ik draag hem zo graag dat ik gewoon exact dezelfde weer maakte. Het model is van My Image, Ann, S0125. Geen idee waar ik de stof ook al weer kocht.

En tenslotte maakte ik nog een keer een 1-uursrokje, van een leuk kersenstofje. Gewoon leuk bij mijn rode top die ik eerder maakte.

4 opmerkingen:

 1. Jij bent weer lekker bezig geweest ziet er weer erg leuk uit allemaal 👍veel plezier er van

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! HEt was erg leuk om weer te maken. Vind de Seychelles echt een aanrader. Vandaag a een rok en nachtjapon gedragen en zit heerlijk.

   Verwijderen
 2. Je hebt weer lekker aanvulling voor je garderobekast genaaid, en dat klosjesstofje is súper!!

  BeantwoordenVerwijderen