maandag 19 oktober 2009

De bekende zondagse steek

Hier ben ik weer! Vandaag weer eens tijd gehad om lekker te naaien.

Eerst een nieuwe proefbroek met standaard model voor FeiXuan. De broeken van vorige winter worden een beetje klein dus een nieuw modelletje.
Gelukkig past deze broek meteen goed en FeiXuan vindt hem erg leuk, dus kan deze broek ook gewoon gedragen worden.


Meteen van hetzelfde patroon nog een broek genaaid met een leuke fleece sweater er bij. De sweater komt uit een BizzKids van 2003. Gelukkig heb ik de trui bij FeiXuan gepast voordat ik het boord er aan zette, want haar hoofd paste er niet door. Gat groter gemaakt, nieuw boordje geknipt en set afgemaakt.


FeiXuan is er helemaal blij mee.

Toen had ik nog een lapje liggen, al jaaaaaaren en jaren. Ondertussen kon ik er niet zo veel meer voor want ik kocht het lapje toen FeiXuan nog maat 86 droeg. Tot mijn grote verbazing had ik voor dit overslagvestje maar heel weinig nodig. Hij lijkt op de Kleine Oland, maar komt uit een Ottobre.Ik heb ook nog een longsleeve genaaid maar die is zo simpel en basis, dat geloven jullie wel. Wel blijkt dat FeiXuan door het vele zwemmen tegenwoordig, gewone standaard shirts niet meer past. Haar lange arm is zo veel meer ontwikkeld dan bij haar maat past, dat ik alle mouwen moet verbreden. Niet zo'n probleem maar wel handig om te weten.

Nou, morgen weer verder. FeiXuan heeft naar een rode lakjas van Disney gevraagd dus de trein gaat morgen weer verder. Ik heb nog een broek geknipt liggen en een lap in de droger waar een Taja (tuniek van Farbenmix) van wordt gemaakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten