woensdag 27 januari 2010

Even bijpraten

Hoi allemaal,

Het is alweer even geleden dat ik iets heb laten zien, maar ik heb wel wat genaaid:-).

Mijn eerste Amelie. Met gejuich begroet door mijn dochter. Vind het een leuk patroon, makkelijk en er is veel van te maken. Ik heb de bijpassende longsleeve gekocht (€ 2,00 bij de Action......) maar wel zelf de mouwen afgewerkt. Staat net iets leuker en ik moet er toch altijd mee aan de slag.
Voor de Kerst had ik niet veel tijd maar had wel zin in iets leuks. Ik zag toen een fleecedeken bij de Wibra en kreeg meteen inspiratie. Ook een Amelie.
Toen had ik nog een lapje liggen wat veel te klein was voor wat ik eigenlijk wilde, een tuniek. Wel een combinatiestofje gevonden en een lap rib voor een bijpassende broek. De tuniek die ik nu uiteindelijk heb gemaakt komt uit de Ottobre. Het lapje effen stof is tricot. Past er precies bij maar was zo klein dat ik het rugpand uit twee delen moest maken, maar ach, dan loopt er maar een naadje door. Als ze hard loopt....... Tuniek is afgewerkt met elastisch biasband aan de tricotkant en satijn biasband aan de katoenen kant. De broek is trouwens het standaard model wat ik voor Fei bijna altijd gebruik en veel mee kan variƫren.
Nu ben ik nog bezig met een Amelie voor de winter voor FeiXuan en een fleecetrui voor Qidi. Heb ook nog twee broeken getekend en geknipt voor Qidi maar die zet mijn moeder in elkaar. Lief he!

Hierna komt de zomerkleding weer aan de beurt. Heb al plannen gemaakt en ingeslagen in eigen voorraadkast en de Lapjesschuur:-).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten