zaterdag 13 december 2014

Tuniek en legging

Ik heb een tuniek New Boheme en legging genaaid. Beide patronen uit de laatste Ottobre (5-2014). Ik vind ze erg lekker zitten!
De stof voor de legging heb ik al een jaar geleden gekocht en zou een shirt worden voor vorige zomer, maar het kwam er niet van. Dit najaar heb ik bij die stof de effen stof gekocht speciaal voor deze tuniek. Vind het zelf een leuke set geworden. Het naaien van het tuniek werd bijna het einde van mijn naaicarriere. Het is eigenlijk een heel eenvoudig model, maar het lukte me gewoon niet. Ik zag het gewoon even niet. Bijna besloten helemaal te stoppen met naaien, maar gelukkig toch maar door te gaan. Helaas zie je de plooien niet heel goed op de foto (dat lukte zelfs na drie verschillende fotografen nog niet:-))))) maar op die ene foto zie je ze wel aardig.
En dan nog een foto eind 2016 :-)


2 opmerkingen:

  1. Goed dat je hebt doorgezet. Het is een hele mooie set geworden. Leuk idee ook om van de bedrukte stof een legging te maken, daar zou ik zelf niet zo snel opkomen, leuk, ga ik ook eens doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee he, je bent heel snel geneigd om het andersom te doen, maar dat lukt dus niet. Te weinig stof en toen opeens, ook door de Ottobre, dacht ik, het wordt de legging en toen er dus effen bijgekocht.

    BeantwoordenVerwijderen