vrijdag 10 februari 2017

Sunny Pants en Autum Mood

Twee favoriete stukken in een ander jasje uit de kast getrokken en in een andere maat.

Eerst een donkerpaarse, aubergine kleurige Sunny Pants gemaakt. De Sunny Pants komt uit de La Maison Victor en ik maakte er al heel wat. Helaas is deze echt twee maten te groot uitgevallen. Niet goed gemeten, niet goed opgelet, ik heb werkelijk geen idee. Ik heb de broek weggegeven en heb geen foto op model.
Hierna maakte ik het patroon Autum Mood van Ottobre. Ook die maakte ik al heel veel. Het is een standaard patroon wat ik graag gebruik omdat hij altijd lekker zit. Maakt niet uit welke maat ik draag, hij zit goed. Ik begon met maat 50 en ondertussen zit ik in maat 44. Ik gebruik het patroon ook om er andere jurken en shirts van te maken. Handig! 
De stof kocht ik op de Haagsche Markt. Was 3 euro de meter en ik kreeg nog wat extra omdat het het laatste stuk was op de rol. Stukje over om weg te geven.

Het halsboordje heb ik nog een beetje versierd met een bandje en een hotix steentje. Daarna maakte ik nog een keer een Sunny Pants voor mezelf. Ik liep tegen stof aan bij de Bezige Bij in Numansdorp. Poepie duur, stof van John Caldor. Maar ik had mazzel, ik kocht de stof voor 4 euro de meter. De broek zit echt prima.En ook belangrijk....... Dit is nu echt zo'n exemplaar waar alles goed mee is gegaan. De binnenkant ziet er net zo netjes uit als de buitenkant. Er zit werkelijk geen steekje verkeerd.2 opmerkingen:

  1. Lekker bezig! Zijn mooie kledingstukken geworden die je goed staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartstikke leuk staat je allemaal perfect ����

    BeantwoordenVerwijderen