donderdag 21 mei 2020

Jurk, rok en shirt

Vorig jaar zag ik een paneel wat ik zo leuk vind, maar ja, wat moet ik hier nu mee? Een jurk? Een shirt?
Uiteindelijk heb ik er een jurkje van gemaakt voor zonnige dagen, voor naar het zwembad, misschien om in te slapen, lekker in de tuin te liggen, etc. etc.

Het paneel kocht ik in Utrecht op de markt. Waren de eerste keer toen ik er eentje zag behoorlijk prijzig, iets van 24 euro per paneel. In Utrecht kocht ik het paneel voor 10 euro. Ik kon hem niet laten liggen.

Nu dus een lekker hemdjurkje. Het patroon is Autumn Mood van Ottobre maar dan zonder mouwen en iets langer. Afgewerkt met elastische paspel.

Van de week naaide ik ook nog een setje. De stof van de rok (1 uurs rokje) kocht ik als coupon bij Schroder in Rotterdam. De stof van het shirt kocht ik bij de Stoffenkraam. Vorige jaar alle kleuren viscose tricot gekocht die ik mooit vond voor shirtjes. Ik maakte mijn standaar shirt Summer Basic.


Vandaag zocht ik mijn sneakers uit. Even kijken welke wel een sopje konden gebruiken en welke weg kunnen.
 Heb meteen eens een foto gemaakt. Hier staan ze gezellig bij elkaar.
2 opmerkingen:

  1. kijk ook steeds naar die panelen, vind je de jurk prachtig staan en een leuke print. kun je uit een paneel een jurkje in maat 42 maken? vind het zonde om 1 paneel te kopen en dan tot de ontdekking te komen dat er geen jurk uitkan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Henny, dat kan absoluut! Je moet een beetje letten op de hoogte van het paneel. Ik draag maat 48 :-). Succes met je jurk!

      Verwijderen