donderdag 17 januari 2013

Post!

Samen met een groepje andere vrouwen hebben we besloten elkaar post te sturen. Niet zo maar wat, maar een leuke kaart, aangevuld met eventueel wat cadeautjes, knutseltjes en meer van dat soort leuke dingen.
Ik mocht deze maand drie enveloppen samen stellen en wel voor Jolanda, Maya en Manda.
Zo gezegd, zo gedaan. Lekker aan de hobby. Wat gehaakt, schilderijtjes gemaakt en lekker gefröbeld.

De volgende cadeautjes heb ik voor Jolanda gemaakt:


Een schilderijtje, een hoesje voor bijv. een bril en een naaldenetuitje. 


Het schilderijtje is 15 x 15 cm. Eerst paars geverfd en daarna met Scrabble steentjes de namen er opgelijmd.Een naaldenetuitje. Nog nooit eerder gemaakt, maar omdat Jolanda ook naait, leek me dit een leuk cadeautje. De uil is een deel van een grotere applicatie, maar het uiltje alleen stond hier wel zo goed.


De volgende cadeautjes heb ik voor Maya gemaakt:


Een schilderijtje en onderzetters.


Het schilderijtje is 15 x 15 cm. Eerst zilver gespoten, daarna de letter M er op geverfd met behulp van een sjabloon. Vervolgens er glittertjes over heen gegooid. Toen een paar lintjes vastgeniet en een paar bijpassende bloemetjes vastgeplakt.


Omdat Maya van blauw houdt, heb ik ook nog een blauwe set onderzetters voor haar gehaakt.
Het garen is Creative Cotton en het patroon is mijn favoriet uit uit 1893.


De volgende cadeautjes heb ik voor Manda gemaakt:Een kleedje, een sleutelhanger en een hoesje voor bijv. een zonnebril, of andere dingetjes.


Nu heb ik ook nog een aangetrouwde nicht, Pia. Pia vindt mijn tassen erg leuk en mijn boekenlegger die ik laatst voor mijn collega Cora maakte ook. Nu wil het geval dat Pia pas op 10 november weer jaar is. Maar ja, ze wil zo graag:-). Een boekenlegger van een applicatie, vilt en wat borduurzijde.1 opmerking: