donderdag 27 februari 2014

Plannen voor de zomer


Met dit lekkere weer weer eens aan het nadenken over de zomer garderobe. Nu weet ik niet precies hoeveel ik ga wegen deze zomer en ik weet niet meer precies wat ik nog allemaal heb. Lekker vaag dus. Ik heb daarom maar gewoon wat dingen uitgezocht die ik leuk vind zonder diepe inzichten:-).
Ik ga om te beginnen nog een pyjama naaien in hetzelfde model als de vorige van deze stof voor de broek:


Ik denk dat er een roze hemdje bijkomt. Ik heb nog heel veel roze tricot liggen in allerlei tinten, dus moet even kijken als het stofje binnen is.

Dan wil ik al een hele tijd deze jurk maken uit de Ottobre 2/2005. Ik heb ook al een stofje maar hij lijkt me leuk in allerlei stofjes.
Ik heb deze stof gekocht voor deze rok uit Ottobre 5/2007

Dit t-shirt uit Ottobre 2/2008 vind ik ook erg leuk voor de echt warme dagen: Misschien met zo'n korte broek uit Ottobre 2/2014 of een rokje uit Ottobre 2/2007. Ik heb nog geen stofjes op het oog, dus ik kan nog alle kanten op. Maar dat t-shirt is echt favoriet dus dat is het uitgangspunt.
Dit jurkje uit Ottobre 2/2014 lijkt me ook ideaal voor de zomervakantie. Dit stofje wil ik er voor gebruiken samen met een paarse afwerking. Eigenlijk lag deze al klaar voor de afgelopen winter, maar het stofje bleek te krap voor iets met mouwen. Nu dus in de herkansing:

   


Aan deze jurk wil ik graag komend weekend beginnen. Hij komt uit Ottobre 2/2007
Ik heb ook al een stofje.

 
Ik heb ook nog dit leuke stofje liggen wat ik graag wil combineren met de blauwe linnen: Waarschijnlijk wordt het een heel standaard t-shirt met een recht rokje. Moet wel een net setje worden wat ik ook naar mijn werk kan dragen. Ik heb wel het shirt op het oog wat ik hier onder zet.


En ook deze jurk wordt voor mijn werk. Effen of met patroon? Ik weet het nog niet.


Maar deze ga ik lekker de rest van de zomer dragen. Even een voorbeeld er bij gedaan waarop je kunt zien waarom ik de jurk zo leuk vind.Zou ik bijna nog vergeten dat deze overall ook nog op het programma staat. Ik heb er nog geen stof voor en heb ook nog niet bedacht of de stof effen moet zijn of met een patroon.


En dan heb ik er nog eentje op het oog:

Ottobre 2/2006

De rok van de madeliefjes met een rode flock applicatie op de rok.


En dan een effen rode shirt er bij:


5 opmerkingen:

 1. Zo, je hebt hele plannen! Leuke stofjes en patronen heb je uitgezocht, succes met naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een complete garderobe, inclusief nachtkleding. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stofjes en de patronen zien er ook erg leuk uit ben benieuwd hoor.
  Veel plezier en succes met het maken van al deze creaties.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi INge, waar kan ik dat bogenjurk patroon vinden? Zo leuk!!! Dat is er misschien ook wel een wil maken ....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Stephanie, sorry hoor! Had je vraag niet gezien...... Bedoel je die jurk die er onder in geel met wit staat? Die komt uit de Ottobre, nr. 2 van 2013 in de maten 34 tot en met 52,

  BeantwoordenVerwijderen