vrijdag 19 augustus 2016

Wit jasje uit de Knipmode April 2016

Ik wilde per se een wit jasje voor deze zomer. Leek mij erg leuk gecombineerd met verschillende dingen die ik al eerder maakte. Lang gezocht naar een geschikte stof, maar toen vond ik een stofje wat ik geschikt vond.

Een collega van mij droeg laatst zo'n leuk zelfgemaakte jasje dat ik meteen weg was van het patroon. Kwam uit de Knipmode April 2016 en die had ik ook.

Snel patroon overgetrokken en aan de slag. Tijdens het maken van het jasje vond ik het opeens bedjasjes stof. Een bedjasje wordt volgens mij vandaag de dag niet meer gedragen, maar vroeger droegen dames dat in bed. Geen idee eigenlijk waarom maar ik neem aan tegen de kou :-). Dat waren altijd van die korte jasjes. En sinds ik dat opeens dacht, wil het niet meer uit mijn hoofd. Ik heb het dus nog niet ene keer gedragen, want steeds als ik het aantrek moet ik aan het bedjasje denken.

Ik denk dat ik het jasje nog maar een keertje ga maken en dan van een andere soort stof. Maar ach, de zomer is al op z'n eindje, dus ook maar meteen een ander kleurtje.


 
 
 
 


1 opmerking:

  1. Die ken ik niet bedjasjes.
    Vind jou jasje in elk geval geen bedjasje hoor vind hem juist leuk van deze stof, en hij staat je ook erg leuk.

    Corina

    BeantwoordenVerwijderen