vrijdag 30 december 2016

Aster jurk

Tijdje geleden kocht ik deze stof en was er meteen helemaal verliefd op. Kostte mij voor de hele jurk 4 euro. Dat maakte het natuurlijk nog leuker!

Ik wist meteen hoe ik de jurk wilde combineren. Met groene boordstof en dan de bovenkant zoals de Aster van La Maison Victor en de onderkant zoals de Optic Flower Dress van Ottobre. Ook bedacht ik er nog zakken op, maar daar is de stof echt te dik voor.  Dat kan je hieronder ook wel zien.

Maaaaaaar ik had geen bijpassende schoenen. Wel blauwe, maar geen groene en dat wilde ik graag. Groot was de mazzel gistermiddag. Bij de Phoenix in De Greup vond ik opeens groene laarsjes, in de goede maat (valt niet altijd mee met maat 42-43) en voor maar 20 euro. Het enige paar groene laarsjes in de hele winkel. 

Blijkbaar stonden de sterren goed voor me want vandaag moest ik de hele dag werken en had dus geen tijd om te naaien. Maar mijn lieve collega kwam mij al om 10 uur aflossen in plaats van om 17 uur. Ben thuis meteen achter de naaimachine gaan zitten en huppekee, mijn nieuwe jurk is weer klaar!

4 opmerkingen:

 1. Mooie set zo. Fijn dat je collega eerder kwam zodat je achter de naaimachine kon plaatsnemen. Het resultaat mag er zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie jurk en wat staan de laarsjes er leuk bij.
  Altijd fijn zo'n mazzel toch.
  Ga je nog veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee om van de LMV Aster trui een jurk te maken. Die bijpassende laarsjes maken het helemaal af: wat een geweldige combinatie. En als hekkensluiter: de prijs van de combinatie is natuurlijk helemaal super. Ik heb laatst van de LMV Aster trui een T-shirt versie en ben daar ook heel content mee. Het blijft een super patroon.

  BeantwoordenVerwijderen