zondag 6 september 2015

Schnabelina tas, een kleintje

Dit was eigenlijk mijn eerste Schnabelina tas. Voor de vakantie wilde ik al een zomerse tas maken die paste bij mijn spijkerjack.

 
Maar al heel snel kwam ik er achter dat ik voor een handtas echt een maatje te klein had genomen. Hier kan ik mijn troepjes niet in kwijt. Dus verloor ik ook de zin om de tas af te maken.
Het begin had ik samen met een Sancho vriendin gemaakt en zij had haar tas al lang af.....Van de week bedacht ik me opeens dat het eigenlijk een heel goed maatje was voor de sportschool. Niet voor als ik mijn kleding ook mee moest nemen, maar voor als ik mijn sportkleding thuis al had aangedaan was het tasje ideaal.
Een vakje voor mijn pasje, sleutelring voor de sleutels, vakje voor mijn mobiel en in het grote vak plek voor een kleine handdoek en mijn waterfles.
 
Ondertussen kwam ik er ook achter dat ik de fout had gemaakt de lusjes aan de zijkant en tasbanden te hoog te zetten. Hij is daardoor niet helemaal geworden zoals het origineel, maar ik vind het eigenlijk geen probleem en een volgende keer doe ik het gewoon anders.
Want een volgende keer komt er zeker. Ik wil nu graag een donkerblauwe tas gaan maken.
 
Het bloemenstofje heb ik in 2003 gekocht in China maar nooit gebruikt omdat ik nooit wist wat ik er van moest gaan maken. Alle fournituren zijn van Kleurenmix net als de roze stof. De jeans had ik nog over van de kussenbekleding van de caravan.
 
Hier mijn tas:
 
 

1 opmerking:

  1. Hij past mooi bij je spijkerjas! Leuke tas, daar kun je vele kanten mee op met dat patroon!

    BeantwoordenVerwijderen