zaterdag 4 juni 2016

Zebrajurk

Ik ben al tijden weg van zebrajurkjes gecombineerd met hard roze, maar het kwam er nooit van. Wel al een jaar een lap in huis maar verder kwam ik niet.

Van de week de Ottobre er bij gepakt en een jurk uitgezocht met de naam Paisley Print uit Ottobre 5/2015. Heerlijk model, ik heb er helemaal niets aan veranderd. Dat is toch fijn!

Voor het eerst genaaid met mijn nieuwe naaimachine. Dat is wel even wat anders zeg. Net alsof je van Windows 3.1 in 1 keer naar Windows 10 gaat. Ook heel erg wennen om zonder pedaal te naaien.
Maar hij bevalt! Ik wilde echt graag ook andere zomen kunnen maken dan ik met mijn machine kon, en dat vind ik erg leuk gelukt.

Ook voor het eerst elastisch paspel gebruikt in de hals. Dat was echt wel even wennen omdat als ik even wilde stoppen ik echt met mijn hand op het knopje moet drukken in plaats van met mijn voetpedaal. Erg raar.

 
  

4 opmerkingen:

 1. Gebruik je nu helemaal geen gaspedaal? Ik heb ook een optie om zonder pedaal te naaien, maar gebruik dit alleen bij lange rechte stukken. Ik wil tovh altijd met gaspedaal snelheid kunnen regelen.. Zebrajurk is geweldig helemaal met de matchende schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jurk en schoenen zijn een perfect paar!
  Ben ook wel benieuwd hoe je dat doet zonder pedaal inderdaad...soms heb je toch echt wel twee handen nodig toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dames, ik ben maar gestopt met het voetloos naaien. Vond het geen gigantisch succes. Soms heb ik wel drie handen nodig :-). Nog even verder wennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooie stof en dan die combi met de schoenen gaaf hoor.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen