Vanavond dit heerlijke, van oorsprong Amerikaanse gerecht gegeten. Wat is dit toch lekker!!!!
Het recept waar ik van uit ben gegaan is van Janny, van de jury van Heel Holland Bakt maar ik gebruik andere kruiden en nog wat kleine andere dingen zijn anders.
Ingredienten:
1 kg half om half gehakt
2 gesnipperde uien
3 teentjes gesnipperde knoflook
250 gram champignons in kleine stukjes gesneden
4 hardgekookte eieren (niet keihard, maar wel hard genoeg om ze te kunnen pellen zonder dat ze kapot gaan)
3 ongekookte eieren
1 eetlepel mayonaise
3 eetlepels ketchup
1 eetlepel mosterd
3 eetlepel Picadillo (ik gebruik van Jonnie Boer)
peper en zout
100 gram geraspte Parmezaanse kaas
100 gram plakjes spek
Bak de ui, knoflook en champignons zachtjes in olie. Even beetje laten afkoelen.
Meng alle ingredienten behalve de gekookte eieren en spek.
Doe dit in een ingevet bakblik en verstop de eieren er in.
Zet dit in de oven 30 minuten op 180 graden.
Leg er hierna het spek op.
Nu weer 30 minuten in de oven op 180 graden.
Val maar aan!!!