zondag 24 januari 2016

Lady Skater Dress - Pied de Poule

Vandaag een Lady Skater Dress van Kitschy Coo genaaid maar wel een beetje aangepast. Ik heb er al heel wat genaaid maar wilde nu een klein beetje aanpassen. Zo vind ik zakken in een jurk altijd wel leuk maar doe het niet zo vaak omdat ik er dan altijd zo in ga hangen. Nu dus gewoon toch wel gedaan en afgewerkt met paspel. De hals heb ik iets anders gemaakt. De originele hals is een beetje sleutelgatvormig en die heb ik nu wat ronder gemaakt en afgewerkt met een elastisch kantje.
De stof komt van mijn marktkoopman in Oud Beijerland en voelt echt zo lekker mooi zacht aan. De paspel en kantje komen van Kleurenmix.

Nog steeds bezig natuurlijk met naaien met wat ik heb! In januari nog geen stofje gekocht. Gaat goed. 18 Maart mag ik weer, dan is er het Stoffenspektakel in Ahoy. Helemaal zelf opgelegd, maar af en toe moet je gewoon wat ruimte in je kast creƫren.

Hier alvast een klein voorproefje en dan hopelijk morgen de aan-foto's.

 
 
Update van 26 januari, eindelijk de aan-foto's. Ik heb even geprobeerd met verschillende panty's en schoenen omdat ik nog niet wist wat ik het mooiste zou vinden. Nu weet ik het nog niet :-).
 



 


5 opmerkingen:

  1. Oh, dat ziet er al veelbelovend uit!

    Groeten Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo Inge, ik kom hier op je blogje terecht via de fb-groep: naaien voor rondingen. Wat een toffe jurk! en plezant om de "aan"-foto's met de verschillende kousencombinaties te showen...moeilijk kiezen, alhoewel mijn voorkeur uitgaat naar de zwarte kousen met rode pumps! Helemaal TOP!
    Ik ga hier meteen aanklikken om je blogje te volgen want lijkt me heel interessant jouw modenaaisels! Mijn blog staat owv gezondheidsredenen al een hele tijd in "off"modus, maar ik hoop binnenkort weer creatief aan de slag te kunnen gaan en opnieuw te "posten". (www.miekemoeche.blogspot.be)
    nog een fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blijft mooie combi pied de poule met rode afwerking. Vind de zwarte panties met rode hakken erbij de mooiste combinatie. Heel veel plezier met dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele mooie jurk is het geworden, vind ook de zwart kousen met rode of zwarte hakken het mooiste staan.

    Hier ga je heel veel plezier van hebben.

    BeantwoordenVerwijderen